Tonje og Uyi's

UTENDØRSBRYLLUP

Utendørsbryllup, sa du? Tonje og Uyi sitt ble holdt en overskyet junidag i Molde. Å satse på å gifte seg utendørs rundt St.Hansaften på Nordvestlandet er kanskje noe risikabelt, men været kunne ikke blitt bedre! Har du vurdert utendørsbryllup? Scroll ned for å se hvordan Tonje og Uyi løste det!

Forberedelsene

Tonje og Uyi valgte å ta forberedelsene sine sammen med sine alle kjæreste inne på Seilet i Molde. Her hadde de to forskjellige rom, som gjorde at de kunne få foreviget forberedelsene til begge to. Kjempelurt! Å ha bilder under forberedelsene er et must. Stemningen, følelsene, spenningen og forventningen er noe helt eget, og utrolig kjekt å se tilbake på.

Utendørsbryllup

Videre valgte de å ha utendørsbryllup ved Retiro i Molde, med Moldepanoramaet som bakgrunn. En helt nydelig måte å gi hverandre sine løfter, spør du meg! Med sine aller nærmeste rundt se, ga de hverandre sitt ja. Mange vurderer å ha utebryllup, men faren for dårlig vær er et hinder for mange. Reserveplanen til Tonje og Uyi var å holde selve vielsen inne i naustet de skulle ha selskapet. På denne måten sikret de seg å få gjennomføre drømmebryllupet sitt, og det ble en helt uforglemmelig dag.

en

to

Du får velge omgivelsene!

En fotograf's store drøm

Det er ikke mulig å gi fem gode grunner til å gifte seg utendørs, uten å nevne bildene. Ønsker du deg unike, jaw dropping og personlige bilder, er utevielse definitivt veien å gå. Husk bare å ta høyde for lyset! Sjekk ut vielsesstedet i flere lysforhold dersom dere skal ha vielsen på dagtid på sommeren. Den sterke solen kan skape litt problemer, så det kan det være greit å ha i bakhodet. Husker du på dette, vil du kunne få noen helt fantastisk fine og unike bilder. Spør meg gjerne om tips!

Fjelltopp? Skog? Strand? Ved et vann? På en slette? Alternativene er uendelige, og gir rom for å være ekstra kreativ. Du slipper unna stive tradisjoner og du kan farge hele bryllupet med enda mer personlighet.

tre

Stemningen ned midtgangen

fire

Det er ikke til å legge skjul på at stemningen ned midtgangen er noe helt annet i et utendørsbryllup. Det er mye mindre stivt, gjestene føler seg mer komfortable med å juble, klappe og feire dere, og de kan kaste tørkede blomster når dere er på vei ned, fremfor å måtte organisere dette utenfor f.eks kirken etter vielsen.

PS: Utendørs eller innendørs, ta dere GOD tid ned midtgangen og stopp gjerne opp for å gi hverandre et kyss eller fem. Dette gir dere så mange fine og stemningsfylte bilder!

Perfekt for barn!

Skal det være barn tilstede, er det mye enklere å underholde barna utendørs enn inne. En utendørsvielse tillater ungene å løpe rundt, leke seg og ha det gøy, og det er så utrolig koselig å se!

SHARE THIS STORY