foreviger de små detaljene

Barn, ungdom

og familie

Studiofotografering med barnet i fokus

STUDIO

Med hvitt, beige, jordtoner og elementer i tre er du sikret både tidløse bilder og det som for tiden er en av de trendene som vokser rasket innen foto. Her fokuseres det på det naturlige, og personen(e) foran kameraet får all oppmerksomheten. Passer perfekt om du ønsker noe tidløst, minimalistisk og elegant, men likevel vil ha liv og personlighet i bildene.

VAKRE ALBUM I FLØYEL MED

LAYFLAT-SIDER

VELG MELLOM ALBUM I NYDELIGE UTFØRELSER

Familiefotografering

Avslapping, lek og kos

Dokumentarisk fotografering

Her er fokuset mer på å fange personlighet, væremåte og båndet dere har. Vi beveger oss mer og jeg poserer dere mye mindre enn under en fine art fotografering. Her er målet mer å fange stemning, detaljer og vi er mer avslappet og inviterer mer til lek. Passer best for de som ser for seg bilder med mye bevegelse, ikke er så nøye med at hår og klær ligger helt perfekt, og er mer opptatt av stemning og følelser.

For de som ønsker noe annerledes

Fine Art

Denne typen fotografering krever litt mer planlegging på forhånd, både med tanke på lokasjon og klær. Bildene blir etterbehandlet for å se mer ut som maleri, og galleriet inneholder mange færre bilder enn en ren dokumentarisk fotografering. Målet er å få 1-5 fine bilder å henge på veggen, for en skikkelig wow-faktor, så galleriet inneholder stort sett 10-15 bilder å velge mellom.

det lille ekstra

Konfirmanter

Jeg synes det er utrolig gøy å få forevige konfirmanter, og spesielt når de ikke er redd for å ha det gøy foran kameraet! Jeg elsker konfirmantfotograferinger litt utenom det vanlige, og oppfordrer alltid til å ta med hverdagsklær og at vi jobber inn hobbyer/interesser.

på barnas premisser

Mange foreldre er nervøse for hvordan barna vil oppføre seg under en fotografering. Det kan jeg love deg at du ikke trenger å være. Det er barna som styrer showet, og de bestemmer tempoet. Noen barn trenger lang tid, noen trenger at det går fort, noen er rolige og noen elsker Texas-tilstander. Jeg er vant til alle typer barn, og kan betrygge deg med at det finnes ikke et barn i verden som er vanskeligere å ta bilder av, enn mine egne. Det er et klassisk tilfelle av "photographer's child syndrome", og man trenger egentlig ikke være fotograf for at det skal forekomme heller. Egne barn er alltid vanskeligst å ta bilder av, og barna lytter oftere til fremmede enn til sine egne foreldre. Det er derfor i mange tilfeller en fordel at foreldrene trekker seg litt unna, så lenge barnet er trygg og fornøyd.

En god forutsetning er uansett alltid å bruke fotografens navn med en gang man har bestemt seg for å dra på fotografering. Gjør barna kjent med at jeg heter Andrea og at de skal til Andrea for å leke og ta bilder. Ikke bruk "dama" eller "fotografen", for det blir litt for ukjent og fjernt for mange barn.

Flere gode tips og triks for å få mest ut av fotograferingen din, vil du få tilsendt i velkomstmailen din.

vi lar alltid barna styre showet

under fotograferingen