For de spontane

Hva gjør vel litt dårlig vær, et skittent slep og noen dråper i luften, når dere har hverandre og dagen dere har planlagt endelig er her? Er du avslappet, spontan, utradisjonell og uhøytidelig, har du kommet til rett sted.

MED BASE I HUSTADVIKA

studio i Bud, mellom Molde og Kristiansund

Iver Helts veg 6 | hallo@andreahestad.com | @andreahestad

BRYLLUPSFOTOGRAF BASERT I HUSTADVIKA MELLOM MOLDE OG KRISTIANSUND

Bare føtter på svaberg, møkkete støvler som tråkker seg gjennom ulendt terreng, opp fjellet og gjennom skog og lyng for å nå den perfekte lokasjonen. Kjoler som danser i vinden, rufsete hår og kjærester i ruskevær. Lidenskapelig, nært, romantisk og uhøytidelig. Det perfekte i det uperfekte. Høres ikke det helt fantastisk ut?

Dere kommer til å se gjennom så mange porteføljer og så mange inspirasjonsbilder under planleggingen av bryllupet deres. Kanskje begynner bildene å flyte litt sammen, kanskje spriker prisene noe voldsomt og kanskje føles det ut som en overveldende oppgave å velge den rette. Men når blomstene har tørket og kaken er spist, er det bildene du sitter igjen med. Velg fotografen som får deg til å føle noe og som du har full tillit til. Kanskje det er meg, kanskje er det noen andre. Det jeg vet, er at dere kommer til å få den aller beste opplevelsen dersom dere velger den dere faktisk vil ha.

Elopements og mikrobryllup

planlegger dere en elopement eller bryllup på en hverdag?

Ta kontakt for å planlegge deres perfekte dag, og for å få en

pakke tilpasset deres behov.

PRISER

01.

02.

03.

Hverdagsbryllup

Halvdags

Heldags

Inkluderer:

- 4 timer med fotografering (f.eks frisør/first look, vielse og parbilder)

- Bildene fra bryllupet levert digitalt

- Planleggingsmøte/prøvefotografering ca 6 mnd før bryllupet, inkl. alle bildene (verdi kr. 19.500)

- Bryllupsguide med gode tips

- Mulighet for å kjøpe skreddersydde produkter og album

Inkluderer:

- 9 timer med fotografering

- Bildene fra bryllupet levert digitalt

- Planleggingsmøte/prøvefotografering ca 6 mnd før bryllupet, inkl. alle bildene (verdi kr. 19.500)

- Bryllupsguide med gode tips

- 5.000kr rabatt på bryllupsalbum

Skreddersydd:

Skal du gifte deg på en hverdag, ønsker å ta bildene en annen dag enn selve bryllupsdagen eller har et utradisjonelt bryllup? Ta kontakt og beskriv tankene og drømmene deres, så kan vi finne en løsning som passer for dere.

25.000 kr

45.000 kr

BETINGELSER: 7.500kr innbetales ved signering av kontrakt. Dette er et ikke-refunderbar forhåndsbetaling som sikrer deres plass i kalenderen, og dekker arbeidet før bryllupet.

klar for å forevige

dagen din?

Awards

Som sett i

Glow Awards: 3x gull, 1 sølv, 2 bronse

Babies and Photographers: 1 gull, 1 bronse, 4x hederlig omtale

Best of 2021 (1x sølv, 2x hederlig omtale)

Landskonkurransen: 3x bronse, 2x hederlig omtale

Laugskonkurransen: 4x hederlig omtale (2021)

WPE Awards: 1x sølv

YOUR STORY

MAGAZINE

album

Pakkene mine inneholder et album. Disse kan oppgraderes til større album med flere sider, andre papirtyper og innbundet annet type stoff. man kan også oppgradere til et luksusalbum som kommer med kunstpapir med revne kanter, noe som er noe av det aller mest eksklusive som finnes på markedet.

INKLUDERT ALBUM i fløyel

luksusalbum med revne kanter

hvem er jeg?

Jeg er evig fan av meksikansk mat og kjærligheten min kan lett kjøpes med sjokolademelk, boba eller en Ginger Joe. Jeg er skapnerd med forkjærlighet for Nintendo, elsker å lære nye fun facts, spesielt om det er historierelatert. Skal man stole på TikTok-algoritmen, er interessene mine gentle parenting, historie, surdeig, nevropsykologi og menneskerettigheter. Jeg er også tydeligvis skikkelig cottagecore av meg.

Som attenåring foreviget jeg mitt første bryllup (i skrivende stund er det 12 år siden!), og etter det har jeg foreviget bryllup både i Norge og USA. Jeg er uten tvil en fri sjel som elsker å ta ting på sparket, brenner sterkt for menneskerettigheter (vi er definitivt et hus fullt av feminister, haha!), er trygg i jobben min og elsker å forevige kjærlighet.

Bryllupsbildene mine har blitt premiert både i inn- og utland, og har også blitt publisert både på nett og i magasin. Kjempestas for lille meg som kommer fra ei lita bygd i Hustadvika! Nå har jeg drevet eget firma siden 2018, og kan stolt kalle meg profesjonell fotograf. Jeg er i tillegg medlem i Norges Fotografforbund, og vant 3 bronse i NM i fotografi i 2022, en konkurranse i regi av Norges Fotografforbund.