BRYLLUP

Fotograf med base i Hustadvika - men reiser gjerne dit du er

Iver Helts veg 6 | hallo@andreahestad.com | @andreahestad

SPONTAN OG LØSNINGSORIENTERT

Dere kommer til å se gjennom så mange porteføljer og så mange inspirasjonsbilder under planleggingen av bryllupet deres. Kanskje begynner bildene å flyte litt sammen, kanskje spriker prisene noe voldsomt og kanskje føles det ut som en overveldende oppgave å velge den rette. fotografen. Men når blomstene har tørket og kaken er spist, er det bildene du sitter igjen med. Velg fotografen som får deg til å føle noe og som du har full tillit til. Kanskje det er meg, kanskje er det noen andre. Det jeg vet, er at dere kommer til å få den aller beste opplevelsen dersom dere velger den dere faktisk vil ha.

Som bryllupsfotograf er jeg spontan, kreativ, løsningsorientert og villig til å både sitte i traktorskuffer, på forloverskuldre, stå på rekkverk og i vann for å få gode bilder. Med kamerasekken full av småtteri perfekt for å takle enhver krise gjennom en bryllupsdag, ønsker jeg å kunne være et rolig og behagelig tilskudd på den store dagen deres. Jeg elsker å få være "bonusforlover" som passer på at alt er som det skal. Selv om min hovedoppgave er og forblir å ta bilder, har oppgavene gjennom en bryllupsdag vært mange. Det er nå 13 år siden mitt aller første bryllupsoppdrag, og jeg har på de årene lært utrolig mye om hva man skal være forberedt på, og hva som er viktig å huske på.

Ellers er målet mitt å klare å kombinere både det trendy og det tidløse i uttrykket til bildene, sånn at du sitter igjen med bilder du er fornøyd med både i dag og om 50 år.

Kind Words

"I would give an arm, a leg, and my first born cat to have Andrea as the photographer time and time again. Hands down the best investment of the wedding."

- R & C

01.

03.

02.

Heldags

Mini

Halvdags

Inkluderer:

- 4 timer med fotografering

- Bildene fra bryllupet levert digitalt

- Planleggingsmøte/prøvefotografering* ca 6 mnd før bryllupet, inkl. alle bildene

- Bryllupsguide med gode tips

- 20% rabatt på produkter

Inkluderer:

- Fotografering under vielse + portretter

- Bildene fra bryllupet levert digitalt

- Planleggingsmøte/prøvefotografering* ca 6 mnd før bryllupet, inkl. 5 digitale bildefiler

- Bryllupsguide med gode tips

- 10% rabatt på produkter

Inkluderer:

- 8 timer med fotografering

- Bildene fra bryllupet levert digitalt

- Planleggingsmøte/prøvefotografering* ca 6 mnd før bryllupet, inkl. alle bildene

- Bryllupsguide med gode tips

- 30% rabatt på produkter

30.000 kr

25.000 kr

40.000 kr

Tillegg:

Pr. ekstra time: 4.500kr

Kjøretillegg kan tilkomme utenfor Hustadvika og Molde (16kr/km). Ta kontakt for mer info

BETINGELSER: 7.500kr innbetales ved signering av kontrakt. Dette er en ikke-refunderbar delbetaling som sikrer deres plass i kalenderen, og dekker det administrative i forbindelse med booking samt reservasjon av dato.

* Prøvefotograferingen kan dessverre ikke byttes i flere timer på selve bryllupsdagen eller avslag i prisen. Prøvefotograferingen er en del av forberedelsene for at vi skal bli bedre kjent, og for å kunne legge en god plan for selve bryllupsdagen. Dersom prøvefotograferingen ikke er gjennomførbar, kan den byttes i et telefon-/videomøte for å planlegge/gå gjennom dagen.

14 14

album

album laget med kjærlighet. med vakkert omslag i lin eller fløyel. Budsjettalbumet er 15x15cm og har bilder trykt på tykke, holdbare sider med et stemplet hjerte i gull på forsiden. Luksusalbumet er 20x30cm og har bilder trykt på vakkert bomullspapir med revne kanter, og på omslaget kan du velge din egen tekst.

luksusalbum med revne kanter - fra 22.000kr

budsjettalbum - fra 6.000kr

Som sett i

PRISER

Glow Awards: 3x gull, 1 sølv, 2 bronse,

Babies and Photographers: 1 gull, 1 bronse, 4x hederlig omtale, Best of 2021, 1x sølv, 2x hederlig omtale

Landskonkurransen: 3x bronse, 2x hederlig omtale (2022), 2x topp 10 nyfødtkategori

Laugskonkurransen: 4x hederlig omtale (2021)

WPE Awards: 1x sølv

YOUR STORY

MAGAZINE