priser

&produkter

Visste du at det styrker barns selvtillit og følelse av tilhørighet når de ser bilder av seg og sin familie på veggene? Allerede fra de gjenkjenner ansikter har barn en unik evne til å glede seg over å se seg selv og sine rundt om i huset. Er ikke det bare fantastisk fint å tenke på?

Når du først går til fotograf, vil jeg på det varmeste anbefale å investere i produkter som vil vare i flere generasjoner. Kvaliteten, fargegjengivelsen og følelsen av å holde og se på et kvalitetsprodukt, er vanskelig å slå. Det er ingen tvil om at dette vil bli noe av det fineste du eier.

BRYLLUP?

TIL BRYLLUPSPRISER

PRIS

FOTOGRAFERING

1 TIME

OBS! Bildene er ikke inkludert i prisen, og må kjøpes i tillegg.

NYFØDT

Opp til tre timer i studio, på

location eller hjemme hos.

Tilgang til kundegarderobe

Bestillingstime

Bilder sammen med

foreldre/søsken/besteforeldre

En time i studio, på location eller hjemme hos.

Tilgang til stor kundegarderobe

Bestillingstime

Passer for baby (3-12 mnd), barn,

konfirmanter, familier, etc.

FORNØYDGARANTI

Dersom du ikke skulle være fornøyd med bildene, vil du få tilbud om en ny fotografering. Da vil bildene fra forrige fotografering bli slettet.

Helgetillegg - 500kr

Ekstra retusj - 200kr pr bilde

Kr. 1.900

Kr. 1.500

VEGGBILDER

VEGGBILDER

SAGARAMME, RUND

Sagaramme er bilder montert på

en 16mm eikeplate, noe som gjør at produktet passer perfekt inn i skandinaviske hjem. Disse fås både som firkant og sirkel.

TIPS! For å sjekke hvilken størrelse du trenger, lim et A4-ark på veggen. Det er ca 20x30cm, noe som gir deg en grei pekepinn.

BESTSELGER! Bilde på treplate

25x25/30x30cm

Kr. 3.800

30cm

20cm

Kr. 2.990

Kr. 4.000

30x40/40x40cm

40cm

Kr. 4.500

50cm

Kr. 5.000

Kr. 7.000

40x60/50x50cm

60cm

Kr. 6.500

Kr. 9.200

50x70/70x70cm

Kr. 8.700

GAVEBILDER

PRINTS

Små bilder i ramme

Bilder uten ramme

15x20cm

13x18cm

kr. 1.200

Kr. 490

18x24cm

18x24cm

kr. 1.500

Kr. 650

20x30cm

Kr. 800

Kvantumsrabatt ved kjøp av 5 og 10 stk

e n s i k k e r v i n n e r :

Bildeboks

20x20cm 6.900,- / 24x24cm 7.500,-

Et utrolig fint alternativ til album, og de kan også rammes inn. Ved kjøp av en bildeboks får du tilbud om å kjøpe matchende til f.eks besteforeldre til kun 2.500/2.700kr.

Bildeboks med ti bilder. Bildene er fremkalt på vakkert papir og montert på en plate med passepartout slik at de kan stå oppreist i bildelist eller i en bildekloss. Bildekloss i eik eller et lite staffeli får du kjøpt hos meg.

Med eller uten passepartout ?

Anbefaling

Å velge riktig

utførelse

Å velge med eller uten passepartout er en smakssak, men det er også en annen ting som er viktig å huske på. Skal du fremkalle et bilde med glass? Da burde man gå for passepartout. Hvorfor? Uten passepartout vil bildet etterhvert stå i fare for å lime seg fast i glasset, og vil få sjenerende flekker. Bildet vil også bli ødelagt dersom man prøver å løsne på det. Dette unngår man ved å velge passepartout, eller laminat på bildet dersom man vil ha uten.

Anbefalingen min er å virkelig benytte seg av fotografens kunnskap og øye for detaljer og sammensetninger. Drar man først til en profesjonell fotograf, burde man utnytte det til det fulle! Bildene blir ufattelig mye finere dersom de har kommet til sin rett på eksklusive og profesjonelt produserte produkter.

DIGITALE BILDEFILER

HØY OPPLØSNING

Så du kan printe stort selv.

10 BILDEFILER

ALLE BILDENE

Kr. 7.000

Kr. 17.000

Pris pr. bildefil etter bilde nr. 10 - 600kr.

Et nydelig alternativ til album. Kan rammes inn, stilles ut i en eikeblokk eller på en bildelist, eller ligge i boksen.

BILDEBOKS

OG SVAR

SPØRSMÅL

Hvor mye koster en fotografering?

Hvordan er produktkvaliteten?

Prisen på selve fotograferingen kommer an på om du ønsker en vanlig fotografering (1 time) eller nyfødtfotografering.

En fotografering på 1 time (småbarn, familie etc) koster 1.500kr. I prisen er dette inkludert; PDF-forberedelsesguide, tilgang til en nøye utvalgt kundegarderobe, snacks og drikke dersom fotograferingen foregår i studio, visning av bilder i et personlig nettgalleri eller gratis bestillingstime i studio.

Nyfødtfotografering koster 1.900kr for opp til tre timer med fotografering, og inkluderer ellers det samme som en vanlig fotografering.

Produktene jeg tilbyr er laget av dyktige leverandører med lang erfaring innen faget. Produktene er av den beste kvalitet, og skal holde seg fin i mange tiår. Noen papirtyper er "museum grade", noe som betyr at de har en holdbarhet fra 75-150 år.

Hvorfor er kvaliteten så viktig?

Må bildene kjøpes i tillegg?

Drar man til fotograf, betaler man for et stykke arbeid det er lagt mye tid, kjærlighet og kunnskap i.

Disse bildene fortjener å komme til sin rett, og rådfører man seg med personen bak bildene, får man også benytte seg av fotografens kunnskap når det kommer til valg av produkt som vil fremheve elementene i bildet på best mulig måte. Når du først går til en fotograf så vil man jo gjerne at bildene skal komme til sin rett, og holde seg fine så lenge de henger oppe. Fremkaller man gjennom fotograf, er man også sikret best mulig kvalitet på trykket, samt riktig fargegjengivelse.

Ja, bildene må kjøpes i tillegg. Jeg har flere forskjellige alternativer, som blant annet en mengde nydelige produkter i profesjonell kvalitet, og digitale filer.

Velger du digitale filer har du mulighet til å fremkalle bildene dine selv, men jeg gjør obs på at jeg ikke kan garantere for resultatet med mindre bildene er fremkalt gjennom meg og mine leverandører.

Flere produktbilder kommer snart!