PRISLISTE

Oversikt over priser på tjenester og produkter

PRISER

Visste du at det styrker barns selvtillit og følelse av tilhørighet når de ser bilder av seg og sin familie på veggene? Allerede fra de gjenkjenner ansikter har barn en unik evne til å glede seg over å se seg selv og sine rundt om i huset. Er ikke det bare fantastisk fint å tenke på?

Når du først går til fotograf, vil jeg på det varmeste anbefale å investere i produkter som vil vare i flere generasjoner. Kvaliteten, fargegjengivelsen og følelsen av å holde og se på et kvalitetsprodukt, er vanskelig å slå. Det er ingen tvil om at dette vil bli noe av det fineste du eier.

BRYLLUP?

TIL BRYLLUPSPRISER

Fotograf Andrea Hestad nyfødtfotograf bryllupsfotograf Molde Kristiansund Ålesund

FOTOGRAFERING

NB! Bilder er ikke inkludert i prisen

1.500kr

Helgetillegg - 500kr.

Kjøretillegg kan tilkomme. Gratis kjøring Hustadvika-Molde.

DIGITALE BILDEFILER

5 BILDEFILER

Bildene leveres i høy oppløsning med privat bruksrett, dvs. at du kan printe bilder til deg selv og kjente og kjære, men bildene kan ikke selges videre.

Bildefiler fra flere fotograferinger kan ikke kombineres i en pakke.

Benytter du deg av pakketilbudene, følger det med digitale bildefiler i de aller fleste pakkene. Dersom du kjøper produkter à la carte, følger det ikke med matchende digitale bildefiler.

Kr.6.000

10 BILDEFILER

Kr.7.500

Pris pr. bilde etter nr. 10 er 350kr

HELE GALLERIET

Kr. 18.000

Inkludert ved kjøp av luksuspakken

VED BOOKING SENEST 01.12.23 FÅR DU DOBBELT SÅ MANGE BILDEFILER I PAKKEN DIN, DERSOM FOTOGRAFERINGEN UTFØRES I JAN-APRIL 2024!

EN SIKKER VINNER

Bildeboks

Fra 9.500kr

Et utrolig fint alternativ til album, og de kan også rammes inn. Ved kjøp av en bildeboks får du tilbud om å kjøpe matchende til f.eks besteforeldre til kun 3.400/3.900/4.200kr.

Bildeboks inkludert ti bilder, med mulighet til å bestille ekstra. Bildene er fremkalt på vakkert papir og montert på en plate med eller uten passepartout slik at de kan stå oppreist i bildelist eller i en bildekloss. Bildekloss i eik/akryl eller et lite staffeli får du kjøpt hos meg.

VEGGBILDER

GAVEBILDER

VEGGBILDER/SAGARAMME

Innrammede bilder eller sagaramme.

Sagaramme er bilder montert på

en 16mm eikeplate, noe som gjør at produktet passer perfekt inn i skandinaviske hjem. Disse fås både som firkant og sirkel.

TIPS! For å sjekke hvilken størrelse du trenger, lim et A4-ark på veggen. Det er ca 20x30cm, noe som gir deg en grei pekepinn.

Selges kun som tilleggsprodukt.

Begrenset utvalg i rammer

20x30/30x30cm

13x18cm

Kr. 4.000

Kr. 1.200

30x40/40x40cm

18x24cm

Kr. 5.500

Kr. 1.500

40x60/50x50cm

Kr. 6.900

24x30cm

50x70/70x70cm

Kr. 1.990

Kr. 9.900

BILDEPRODUKTER

TILPASSET DITT HJEM

Hos meg kan du få tilpasset bildeproduktene til interiøret ditt, sånn at det blir en perfekt match. Ta bilder av miljøet du vil dekorere med bilder, og under bestillingstimen vil du få se hvordan bildene fra fotograferingen din vil bli seende ut på veggen hjemme hos deg. Genialt! Det eneste du trenger å gjøre, er å sende meg et bilde med et A4-ark hengende på veggen, og du vil få se hvordan forskjellige bildestørrelser vil se ut.

Med eller uten passepartout ?

innrammet bilde med passepartout av nyfødt baby i stue med skandinavisk interiør Fotograf Andrea Hestad nyfødtfotografering

Anbefaling

Å velge riktig

utførelse

Å velge med eller uten passepartout er en smakssak, men det er også en annen ting som er viktig å huske på. Skal du fremkalle et bilde med glass? Da burde man gå for passepartout. Hvorfor? Uten passepartout vil bildet etterhvert stå i fare for å lime seg fast i glasset, og vil få sjenerende flekker. Bildet vil også bli ødelagt dersom man prøver å løsne på det. Dette unngår man ved å velge passepartout, eller laminat på bildet dersom man vil ha uten passepartout.

Anbefalingen min er å virkelig benytte seg av fotografens kunnskap og øye for detaljer og sammensetninger. Drar man først til en profesjonell fotograf, burde man utnytte det til det fulle! Bildene blir ufattelig mye finere dersom de har kommet til sin rett på riktige produkter.