priser

&produkter

Visste du at det styrker barns selvtillit og følelse av tilhørighet når de ser bilder av seg og sin familie på veggene? Allerede fra de gjenkjenner ansikter har barn en unik evne til å glede seg over å se seg selv og sine rundt om i huset. Er ikke det bare fantastisk fint å tenke på?

Når du først går til fotograf, vil jeg på det varmeste anbefale å investere i produkter som vil vare i flere generasjoner. Kvaliteten, fargegjengivelsen og følelsen av å holde og se på et kvalitetsprodukt, er vanskelig å slå. Det er ingen tvil om at dette vil bli noe av det fineste du eier.

BRYLLUP?

TIL BRYLLUPSPRISER

FOTOGRAFERING

B E T I N G E L S E R

Bildene er ikke inkl. i prisen.

Helg-/ettermiddagstillegg - 850kr

Kjøretillegg kan tilkomme

N Y F Ø D T - 1.900kr

Ø V R I G - 1.500kr

Inkluderer:

Fotografering i studio, på location eller hjemme hos

(les betingelser for evt. tillegg)

Tilgang til stor kundegarderobe

Bestillingstime/nettgalleri

Forberedelsesguide

FORNØYDGARANTI

Dersom du ikke skulle være fornøyd med bildene, vil du få tilbud om en ny fotografering. Da vil bildene fra forrige fotografering bli slettet.

P A K K E P R I S E R

Er du interessert i å heller kjøpe prisgunstige pakker med de mest populære produktene? Klikk deg inn på linken her! Disse pakkene kommer med rabatter og er kun tilgjengelig under første visningstime/perioden nettgalleriet er åpent.

PAKKEPRISER

pakkeløsninger

Á LA CARTE PRISLISTE

Er du ute etter å kjøpe produkter enkeltvis, eller kun digitale filer?

Da er dette linken du burde følge. Du kan også oppgradere produktene i pakkene til større størrelser, og her får du oversikt over de mest populære produktene jeg tilbyr.

PRISLISTE

LITT INFO

Hvor mye kan man forvente å bruke?

Etter at jeg introduserte pakkeløsningene mine, velger de fleste en av disse, og ofte med oppgraderinger. Det vanligste er derfor å bruke fra 10.000-40.000kr, men noen velger også digitale pakker med ekstra bilder.

BOOK TIME TIL DIN FOTOGRAFERING OG SITT IGJEN MED

BILDER SOM VEKKER FØLELSER

BOOK DIN TIME HER

Med eller uten passepartout ?

Anbefaling

Å velge riktig

utførelse

Å velge med eller uten passepartout er en smakssak, men det er også en annen ting som er viktig å huske på. Skal du fremkalle et bilde med glass? Da burde man gå for passepartout. Hvorfor? Uten passepartout vil bildet etterhvert stå i fare for å lime seg fast i glasset, og vil få sjenerende flekker. Bildet vil også bli ødelagt dersom man prøver å løsne på det. Dette unngår man ved å velge passepartout, eller laminat på bildet dersom man vil ha uten passepartout.

Anbefalingen min er å virkelig benytte seg av fotografens kunnskap og øye for detaljer og sammensetninger. Drar man først til en profesjonell fotograf, burde man utnytte det til det fulle! Bildene blir ufattelig mye finere dersom de har kommet til sin rett på eksklusive og profesjonelt produserte produkter.

Et nydelig alternativ til album. Kan rammes inn, stilles ut i en eikeblokk eller på en bildelist, eller ligge i boksen.

BILDEBOKS

OG SVAR

SPØRSMÅL

Hvor mye koster en fotografering?

Hvordan er produktkvaliteten?

Prisen på selve fotograferingen kommer an på om du ønsker en vanlig fotografering (1 time) eller nyfødtfotografering.

En fotografering på 1 time (småbarn, familie etc) koster 1.500kr. I prisen er dette inkludert; PDF-forberedelsesguide, tilgang til en nøye utvalgt kundegarderobe, snacks og drikke dersom fotograferingen foregår i studio, visning av bilder i et personlig nettgalleri eller gratis bestillingstime i studio.

Nyfødtfotografering koster 1.900kr for opp til tre timer med fotografering, og inkluderer ellers det samme som en vanlig fotografering.

Produktene jeg tilbyr er laget av dyktige leverandører med lang erfaring innen faget. Produktene er av den beste kvalitet, og skal holde seg fin i mange tiår. Noen papirtyper er "museum grade", noe som betyr at de har en holdbarhet opp til 400 år!

Hvorfor er kvaliteten så viktig?

Må bildene kjøpes i tillegg?

Drar man til fotograf, betaler man for et stykke arbeid det er lagt mye tid, kjærlighet og kunnskap i.

Disse bildene fortjener å komme til sin rett, og rådfører man seg med personen bak bildene, får man også benytte seg av fotografens kunnskap når det kommer til valg av produkt som vil fremheve elementene i bildet på best mulig måte. Når du først går til en fotograf så vil man jo gjerne at bildene skal komme til sin rett, og holde seg fine så lenge de henger oppe. Fremkaller man gjennom fotograf, er man også sikret best mulig kvalitet på trykket, samt riktig fargegjengivelse.

Ja, bildene må kjøpes i tillegg. Jeg har flere forskjellige alternativer, som blant annet en mengde nydelige produkter i profesjonell kvalitet, og digitale filer.

Velger du digitale filer har du mulighet til å fremkalle bildene dine selv, men jeg gjør obs på at jeg ikke kan garantere for resultatet med mindre bildene er fremkalt gjennom meg og mine leverandører.