priser

&produkter

Visste du at det styrker barns selvtillit og følelse av tilhørighet når de ser bilder av seg og sin familie på veggene? Allerede fra de gjenkjenner ansikter har barn en unik evne til å glede seg over å se seg selv og sine rundt om i huset. Er ikke det bare fantastisk fint å tenke på?

Når du først går til fotograf, vil jeg på det varmeste anbefale å investere i produkter som vil vare i flere generasjoner. Kvaliteten, fargegjengivelsen og følelsen av å holde og se på et kvalitetsprodukt, er vanskelig å slå. Det er ingen tvil om at dette vil bli noe av det fineste du eier.

BRYLLUP?

TIL BRYLLUPSPRISER

FOTOGRAFERING

B E T I N G E L S E R

N Y F Ø D T - 1.900kr

Ø V R I G - 1.500kr

Bildene er ikke inkl. i prisen.

Fotograferingen blir fakturert ved booking

Helg-/ettermiddagstillegg - 500kr

Kjøretillegg kan tilkomme

Inkluderer:

Fotografering i studio, på location eller hjemme hos

(les betingelser for evt. tillegg)

Tilgang til stor kundegarderobe

Bestillingstime/nettgalleri

Forberedelsesguide

(Bilder er IKKE inkludert i prisen. Bildepakker med digitale filer starter på 6500kr.)

FORNØYDGARANTI

Dersom du ikke skulle være fornøyd med bildene, vil du få tilbud om en ny fotografering. Da vil bildene fra forrige fotografering bli slettet.

EN SIKKER VINNER

Bildeboks

20x20cm 9.500,- / 24x24cm 10.400,- / 36x28cm 11.300,-

Et utrolig fint alternativ til album, og de kan også rammes inn. Ved kjøp av en bildeboks får du tilbud om å kjøpe matchende til f.eks besteforeldre til kun 3.400/3.900/4.200kr.

Bildeboks inkludert ti bilder, med mulighet til å bestille ekstra. Bildene er fremkalt på vakkert papir og montert på en plate med eller uten passepartout slik at de kan stå oppreist i bildelist eller i en bildekloss. Bildekloss i eik/akryl eller et lite staffeli får du kjøpt hos meg.

VEGGBILDER

GAVEBILDER

VEGGBILDER/SAGARAMME

Innrammede bilder eller sagaramme.

Sagaramme er bilder montert på

en 16mm eikeplate, noe som gjør at produktet passer perfekt inn i skandinaviske hjem. Disse fås både som firkant og sirkel.

TIPS! For å sjekke hvilken størrelse du trenger, lim et A4-ark på veggen. Det er ca 20x30cm, noe som gir deg en grei pekepinn.

Selges kun som tilleggsprodukt.

Begrenset utvalg i rammer

20x30/30x30cm

13x18cm

Kr. 4.000

Kr. 1.200

30x40/40x40cm

18x24cm

Kr. 5.500

Kr. 1.500

40x60/50x50cm

Kr. 6.900

24x30cm

50x70/70x70cm

Kr. 1.990

Kr. 9.900

ALBUM

Fløyelsalbum

FINE ART ALBUM

PS! Disse albumene finner du i pakkeløsningene mine. Sjekk ut link til pakkeløsningene nesten øverst på siden.

EKSTRA BILDER:

Ekstra bilder utover de som er inkl. i albumet, koster alltid 450kr pr stk. Prisen er regnet ut fra tiden det tar å redigere bildene og produsere albumet.

Album med tykke sider, med mulighet til å legge bildene over skjøten i midten. Nydelig fløyelsalbum med gullhjerte på fremsiden. Et nydelig, lite album!

Luksusalbum inkl. 30 bilder.

Innbundet i lin, fløyel eller skinn, med sider i bomullspapir med revne kanter og valgfri tekst på fremsiden. Åååh, det fineste albumet på jord!

10 bilder

Kr. 7.500

20x30cm

20 bilder

Kr. 22.000

Kr. 10.500

30 bilder

Kr. 12.000

DIGITALE BILDEFILER

HØY OPPLØSNING

Så du kan printe selv.

Bildefiler fra flere fotograferinger kan ikke kombineres i en pakke.

Benytter du deg av pakketilbudene, følger det med digitale bildefiler i de aller fleste pakkene. Dersom du kjøper produkter à la carte, følger det ikke med matchende digitale bildefiler.

5 BILDEFILER

ALLE BILDENE

Kr.6.000

Kr. 18.000

GRATIS ved kjøp av luksuspakken

10 BILDEFILER

Kr.7.500

Ekstra bildefiler?

Pris pr. bilde etter nr. 10 er 490kr

BILDEPRODUKTER

TILPASSET DITT HJEM

Hos meg kan du få tilpasset bildeproduktene til interiøret ditt, sånn at det blir en perfekt match. Ta bilder av miljøet du vil dekorere med bilder, og under bestillingstimen vil du få se hvordan bildene fra fotograferingen din vil bli seende ut på veggen hjemme hos deg. Genialt! Det eneste du trenger å gjøre, er å sende meg et bilde med et A4-ark hengende på veggen, og du vil få se hvordan forskjellige bildestørrelser vil se ut.

LITT INFO

Hvor mye kan man forvente å bruke?

Etter at jeg introduserte pakkeløsningene mine, velger de fleste en av disse, og ofte med oppgraderinger. Det vanligste er derfor å bruke fra 10.000-40.000kr, men noen velger også digitale pakker med ekstra bilder.

BOOK TIME TIL DIN FOTOGRAFERING OG SITT IGJEN MED

BILDER SOM VEKKER FØLELSER

BOOK DIN TIME HER

P A K K E P R I S E R

Er du interessert i å heller kjøpe prisgunstige pakker med de mest populære produktene? Klikk deg inn på linken her! Disse pakkene kommer med rabatter og er kun tilgjengelig under første visningstime/perioden nettgalleriet er åpent.

PAKKEPRISER

Med eller uten passepartout ?

Anbefaling

Å velge riktig

utførelse

Å velge med eller uten passepartout er en smakssak, men det er også en annen ting som er viktig å huske på. Skal du fremkalle et bilde med glass? Da burde man gå for passepartout. Hvorfor? Uten passepartout vil bildet etterhvert stå i fare for å lime seg fast i glasset, og vil få sjenerende flekker. Bildet vil også bli ødelagt dersom man prøver å løsne på det. Dette unngår man ved å velge passepartout, eller laminat på bildet dersom man vil ha uten passepartout.

Anbefalingen min er å virkelig benytte seg av fotografens kunnskap og øye for detaljer og sammensetninger. Drar man først til en profesjonell fotograf, burde man utnytte det til det fulle! Bildene blir ufattelig mye finere dersom de har kommet til sin rett på eksklusive og profesjonelt produserte produkter.

Et nydelig alternativ til album. Kan rammes inn, stilles ut i en eikeblokk eller på en bildelist, eller ligge i boksen.

BILDEBOKS

OG SVAR

SPØRSMÅL

Hvor mye koster en fotografering?

Hvordan er produktkvaliteten?

Prisen på selve fotograferingen kommer an på om du ønsker en vanlig fotografering (1 time) eller nyfødtfotografering.

En fotografering på 1 time (småbarn, familie etc) koster 1.500kr. I prisen er dette inkludert; PDF-forberedelsesguide, tilgang til en nøye utvalgt kundegarderobe, snacks og drikke dersom fotograferingen foregår i studio, visning av bilder i et personlig nettgalleri eller gratis bestillingstime i studio.

Nyfødtfotografering koster 1.900kr for opp til tre timer med fotografering, og inkluderer ellers det samme som en vanlig fotografering.

Produktene jeg tilbyr er laget av dyktige leverandører med lang erfaring innen faget. Produktene er av den beste kvalitet, og skal holde seg fin i mange tiår. Noen papirtyper er "museum grade", noe som betyr at de har en holdbarhet opp til 400 år!

Hvorfor er kvaliteten så viktig?

Må bildene kjøpes i tillegg?

Drar man til fotograf, betaler man for et stykke arbeid det er lagt mye tid, kjærlighet og kunnskap i.

Disse bildene fortjener å komme til sin rett, og rådfører man seg med personen bak bildene, får man også benytte seg av fotografens kunnskap når det kommer til valg av produkt som vil fremheve elementene i bildet på best mulig måte. Når du først går til en fotograf så vil man jo gjerne at bildene skal komme til sin rett, og holde seg fine så lenge de henger oppe. Fremkaller man gjennom fotograf, er man også sikret best mulig kvalitet på trykket, samt riktig fargegjengivelse.

Ja, bildene må kjøpes i tillegg. Jeg har flere forskjellige alternativer, som blant annet en mengde nydelige produkter i profesjonell kvalitet, og digitale filer.

Velger du digitale filer har du mulighet til å fremkalle bildene dine selv, men jeg gjør obs på at jeg ikke kan garantere for resultatet med mindre bildene er fremkalt gjennom meg og mine leverandører.