La oss bli bedre kjent!

V E L K O M M E N

Her kan du lese litt om personen bak bildene

Så kjekt at du tar turen innom! Jeg heter Andrea og har drevet eget firma siden midten av 2018, og på den tiden har jeg vunnet priser både i inn- og utland, i tillegg til det har jeg også rukket å bli publisert! Det synes jeg selvfølgelig er kjempestas, men det beste har uten tvil vært å få forevige små og store som jeg har fått gleden av å bli kjent med.

Som småbarnsmor har jeg stor forståelse for hvordan det er å være nybakt mamma, og setter sikkerheten til de nyfødte veldig høyt. Med flere kurs i bakhånd, god erfaring med babyer og barn og en god mengde tålmodighet, føler jeg meg ganske trygg i jobben min.

Det er viktig for meg å stadig lære nye ting, holde meg oppdatert på trender og samtidig benytte meg av prinsippene lært i grafisk design og kunsthistorie, for å kunne skape noe som har både tidløse og trendy elementer.

Som attenåring foreviget jeg mitt første bryllup, og har tatt bilder i bryllup både i Norge og i USA. Jeg elsker å forevige kjærligheten, og er spesielt glad i brudepar som gjør ting litt utradisjonelt og kreativt. Små bryllup er det beste jeg vet, for den nærheten, roen og kjærligheten som kommer frem da er helt uslåelig. Jeg er ikke så veldig tradisjonell av meg, hverken i bildestil eller personlighet, så utradisjonelle brudepar er noe jeg elsker å ta bilder av!

Å få forevige mennesker har blitt det beste jeg vet

Som mor selv, setter jeg sikkerhet utrolig høyt. Jeg har investert i og tatt mange kurs for å kunne håndtere og posere nyfødte på en trygg måte. Det viktigste for meg er at du skal vite at dine kjære små er i trygge og erfarne hender.

Kundegarderoben er tilgjengelig med kjoler i xs-xl, og barneklær fra 50-110 (størst utvalg i 74-92). Alle klærne er nøye utvalgt, og dere slipper å tenke på hva dere skal ta med! I studio står det snacks og drikke fremme i foreldreloungen, som er utstyrt med TV, lesestoff og spill.

Velkommen skal dere være til en avslappende og fin opplevelse, og jeg gleder meg til å forevige dere!

Fokuset ligger på at dere skal ha en fin opplevelse, uansett om vi skal være ute eller inne. Det er viktig å la barn være barn, og vi setter av god tid til fotograferingen. Det er utrolig stas å jobbe med barn, og jeg gjør alltid mitt beste for å møte de der de er. Noen ganger betyr det en rolig og stille stund, og andre ganger betyr det Texas-tilstander - og det ER så gøy! Man må være forberedt på å bli litt svett under barnefotograferinger, for man kommer sjeldent unna uten å ha danset, hoppet og sprellet litt, haha!

Som sett i

Awards

Glow Awards: 3x gull, 1 sølv, 2 bronse

Babies and Photographers: 1 gull, 1 bronse, 4x hederlig omtale

Best of 2021 (1x sølv, 2x hederlig omtale)

Landskonkurransen: 2x hederlig omtale (2021)

Laugskonkurransen: 4x hederlig omtale (2021)

WPE Awards: 1x sølv

YOUR STORY

MAGAZINE