La oss bli bedre kjent!

V E L K O M M E N

Her kan du lese litt om personen bak bildene

Så kjekt at du tar turen innom! Jeg heter Andrea og jeg startet firmaet mitt i 2018 etter endt mammaperm med førstefødte. Jeg er egentlig utdannet grafisk designer, men lidenskapen for foto har alltid vært tilstede. Jeg foreviget mitt aller første bryllup som attenåring og hadde min første nyfødtfotografering i 2015. Det tok noen år før det ble firma av det, og siden det har lidenskapen bare vokst. De siste tre årene har fokuset blitt mer og mer rettet mot nyfødte og bryllup, selv om jeg ofte tar på meg andre oppdrag også.

For meg er det viktig å kunne tilby deg bilder som har både tidløse og trendy elementer. Bildene er noe man skal ha glede av i mange år fremover, så å kunne balansere litt på linjen mellom trendy og tidløst, er noe jeg fokuserer på og stadig jobber med.

Å få forevige mennesker har blitt det beste jeg vet

Som mor selv, setter jeg sikkerhet utrolig høyt. Jeg har investert i og tatt mange kurs for å kunne håndtere og posere nyfødte på en trygg måte. Det viktigste for meg er at du skal vite at dine kjære små er i trygge og erfarne hender.

Kundegarderoben er tilgjengelig med kjoler i xs-xl, og barneklær fra 50-110 (størst utvalg i 74-92). Alle klærne er nøye utvalgt, og dere slipper å tenke på hva dere skal ta med! I studio står det snacks og drikke fremme i foreldreloungen, som er utstyrt med TV, lesestoff og spill.

Velkommen skal dere være til en avslappende og fin opplevelse, og jeg gleder meg til å forevige dere!

Fokuset ligger på at dere skal ha en fin opplevelse, uansett om vi skal være ute eller inne. Det er viktig å la barn være barn, og vi setter av god tid til fotograferingen. Det er utrolig stas å jobbe med barn, og jeg gjør alltid mitt beste for å møte de der de er. Noen ganger betyr det en rolig og stille stund, og andre ganger betyr det Texas-tilstander - og det ER så gøy! Man må være forberedt på å bli litt svett under barnefotograferinger, for man kommer sjeldent unna uten å ha danset, hoppet og sprellet litt, haha!

Som sett i

Awards

Glow Awards: 3x gull, 1 sølv, 2 bronse

Babies and Photographers: 1 gull, 1 bronse, 4x hederlig omtale

Best of 2021 (1x sølv, 2x hederlig omtale)

Landskonkurransen: 2x hederlig omtale (2021)

Laugskonkurransen: 4x hederlig omtale (2021)

WPE Awards: 1x sølv

YOUR STORY

MAGAZINE