Minimalistisk

Moderne

Tidløst

NYFØDT

Nære, varme bilder med fokus på alle de nydelige detaljene som gjør en nyfødt til en nyfødt. Nøytrale, naturlige farger og oppsett som passer perfekt i Skandinaviske hjem, med innspill av de nyeste trendene innen minimalistisk nyfødtfotografering.

VELKOMMEN TIL STUDIOET

Iver helts veg 6

6430 Bud

NYFØDTFOTOGRAF MED STUDIO I BUD, MELLOM MOLDE OG KRISTIANSUND

Nært og naturlig, med en miks av tidløst og moderne -

helt perfekt til skandinaviske hjem

med lillegull i fokus

Signaturlooken til studioet er "nedtonet hvitt", som består av hvitt i forskjellige toner for å få frem et lunt, rent og tidløst uttrykk. Gjennom bruk av lysretning, svøp og poseringer skaper vi variasjon i bildene, med minst mulig stæsj som stjeler fokus bort fra den lille.

LITT OM NYFØDTFOTO

1. Send melding gjennom kontaktskjemaet for å booke time (link finner du litt lengre ned). Du fyller inn termindatoen din som ønsket dato for fotograferingen, og jeg forsikrer meg om at jeg har ledig tid i løpet av ukene før og etter termin.

2. I tiden frem mot termin vil du få tilsendt forberedelsesguide og spørreskjema. Du tar kontakt når lille er født, og vi avtaler dato for fotograferingen. Anbefaler å ta den så tidlig som mulig, og helst innen 14 dager.

3. Du kan selv velge om du vil komme til studioet, eller om jeg skal komme hjem til dere. Jeg har alt som trengs til lille for å gjennomføre fotograferingen, så alt dere trenger å tenke på er å ta med nok mat dersom dere gir MME.

Nyfødtfotograferingen bør gjerne gjennomføres så tidlig som mulig, og aller helst innen 14 dager. Dersom sovebilder ikke er så viktig, går det veldig fint med babyer som er eldre også. Er baby over to mnd gammel, anbefaler jeg heller å booke tid til firemånedersfotografering. Det er en helt nydelig tid med babyvalker, leketid på magen og ikke minst - de har funnet tærne sine! SÅ søtt!

BOOK TID HER

PRIS - 1.990kr

Bildene må kjøpes i tillegg

Bildene må kjøpes separat. Fotograferingen foregår hjemme hos eller i studio. Prisen dekker forberedelser, fotograferingen, tilgang til kundegarderobe og bestillingstime i etterkant. For booking eller fullstendig prisliste, følg linkene under:

STUDIO

HJEMME HOS

PRISLISTE

TIL BOOKING

Alle de små

detaljene