NYFØDT

Nære, varme bilder med fokus på alle de nydelige detaljene som gjør en nyfødt til en nyfødt. Nøytrale, naturlige farger og oppsett som passer perfekt i Skandinaviske hjem, med innspill av de nyeste trendene innen minimalistisk nyfødtfotografering.

VELKOMMEN TIL STUDIOET

Iver helts veg 6

6430 Bud

NYFØDTFOTOGRAF MED STUDIO I BUD, MIDT MELLOM MOLDE OG KRISTIANSUND

Nært og naturlig, med en miks av tidløst og moderne -

helt perfekt til skandinaviske hjem

med lillegull i fokus

De to siste årene har jeg brukt på å spesialisere meg innen nyfødtfoto gjennom kurs og mye læring, og ikke minst - finne stilen min. Signaturlooken til studioet er "nedtonet hvitt", som består av hvitt i forskjellige toner for å få frem et lunt, rent og tidløst uttrykk. Gjennom bruk av lysretning, svøp og poseringer til å skape variasjon i bildene, med minst mulig stæsj som stjeler fokus bort fra den lille.

HVORDAN BOOKE TIME?

Du kan selv velge om du vil komme til studioet, eller om jeg skal komme hjem til dere.

Book tid tidlig for å sikre plass i kalenderen. Send over termindato og jeg noterer det opp i kalenderen. Da er dere sikret tid til nyfødtfotografering innen tre uker.

Foreldre og søsken er hjertelig velkommen til å bli med på bildene. Har du en firbeint som også skulle vært med? Ingen problem! Bare gi beskjed på forhånd, så legger vi en plan,

Nyfødtfotograferingen bør gjerne gjennomføres så tidlig som mulig, og aller helst innen 14 dager. Dersom sovebilder ikke er så viktig, går det veldig fint med babyer som er eldre også. Er baby over to mnd gammel, anbefaler jeg heller å booke tid til firemånedersfotografering. Det er en helt nydelig tid med babyvalker, leketid på magen og ikke minst - de har funnet tærne sine! SÅ søtt!

BOOK TID HER

PRIS - 1.900kr

Bildene må kjøpes i tillegg

Bildene må kjøpes separat. Fotograferingen foregår hjemme hos eller i studio. Prisen dekker forberedelser, fotograferingen, tilgang til kundegarderobe og bestillingstime i etterkant. For booking eller fullstendig prisliste, følg linkene under:

STUDIO

HJEMME HOS

PRISLISTE

TIL BOOKING

Alle de små

detaljene