FAQ

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt? 
Send meg en mail på hallo@andreahestad.com, eller @andreahestad på instagram. Jeg svarer med glede på spørsmålene deres! 

Jeg er tilgjengelig på mail fra kl. 9.30-13.30 , og svarer innen to arbeidsdager.

Jeg er også tilgjengelig på Instagram, @andreahestad. 

OFTE STILTE

SPØRSMÅL

Hva er en digital fil?

01

En digital fil er et bilde i .jpg-format. Det er disse filene man bruker når man skal fremkalle bildene. Kjøper man én eller flere filer i digitalt format, får man med rettighetene til å printe dette bildet, og lov til å bruke det i private sammenhenger.

02

Hva skal vi ha på oss?

Klær til mor og barn (str 50-110) er tilgjengelig i kundegarderoben. Far kan ha på seg en ensfarget skjorte uten mønster/trykk. Mødre må gjerne krølle håret til fotograferingen, da krøllete hår er mye enklere å jobbe med under redigeringen enn helt rett hår, men dette er selvfølgelig bare en anbefaling.

Hva er leveringstiden på bildene?

03

Bildene vil bli redigert og presentert senest fire uker etter fotograferingen, med forbehold om utsettelser ved sykdom og lignende. Levering av bestilte produkter kan være opp til tolv uker. Digitale filer vil bli levert senest sju arbeidsdager etter innbetalt faktura. Dere vil bli invitert til bestillingstime i etterkant av fotograferingen.

Kan vi fremkalle hos deg?

04

Ja, jeg tilbyr en rekke vakre og norskproduserte produkter i den beste kvalitet.
På den måten er du sikret at bildene hverken gulner eller falmer med årene,

og dere vil ha glede av de på veggen resten av livet.

Hvor lang tid i forveien burde vi booke?

05

NYFØDT - Book nyfødtfotograferingen så snart du kan. Fotograferingen blir satt ut i fra termindato, og så tar dere kontakt når lille har blitt født for å avtale nærmere. Da er dere sikret en plass i kalenderen.

GRAVID - bildene burde tas mellom uke 28-35. Book i god tid.

ØVRIG - Bestill så snart du kommer på det. Ønsker du bilder en gang mellom mai-desember, er det lurt å være tidlig ute.