MINIMALISTISK

Moderne

tidløst

NYFØDT

Nære, varme bilder med fokus på alle de nydelige detaljene som gjør en nyfødt til en nyfødt. Nøytrale, naturlige farger og oppsett som passer perfekt i Skandinaviske hjem, med innspill av de nyeste trendene innen minimalistisk nyfødtfotografering.

FØLG MEG HER

Book din time

innrammet bilde med passepartout av nyfødt baby i stue med skandinavisk interiør

Med studio på Iver Helts veg 6 i idylliske Bud, en nydelig kjøretur fra Kristiansund, Molde og Ålesund.

LILLE SKATT

kjærlige, nære og stemningsfulle bilder av dere og starten på deres nye kapittel

GODE TIPS I FORKANT

Booker du nyfødtfotografering, får du 1.500kr rabatt på gravidfoto eller halvtårsfoto.

Du kan selv velge om du vil komme til studioet, eller at jeg skal komme hjem til dere.

Book tid tidlig for å sikre plass i kalenderen. Send over termindato og jeg noterer det opp i kalenderen. Da er dere sikret tid til nyfødtfotografering innen tre uker.

Nyfødtfotograferingen bør gjerne gjennomføres innen lille har blitt 3 uker gammel, og optimalt sett mellom 6-14 dager. Dersom sovebilder ikke er så viktig, går det veldig fint med babyer som er eldre også. Jeg har erfaring med nyfødtfoto av baby helt opp til 7 uker gammel.

BOOKING

Nyfødtfotografering i studio eller hjemme hos

med studio på iver helts veg 6 i bud

Hvorfor nyfødtfotografering?

På ingen tidspunkt i livet forandrer barnet seg mer enn de første månedene, og tiden flyr så himla fort! Som småbarnsmor selv, vet jeg akkurat hva jeg skulle ønske jeg foreviget med mine barn, for det er så utrolig lett å glemme når man er midt i det selv. La meg forevige disse tingene for deg, sånn at du alltid kan gå tilbake i tid og nyte de nydelige, små detaljene og alle følelsene.

"Utrolig fornøyd etter å ha tatt både nyfødtbilder og familiebilder hos Andrea.

Rolig, behagelig og ikke minst superflink. Kan virkelig anbefales! Fikk også bildene tilsendt veldig raskt etter vi hadde tatt de."

-B