MINIMALISTISK

Moderne

tidløst

NYFØDT

Nære, varme bilder med fokus på alle de nydelige detaljene som gjør en nyfødt til en nyfødt. Nøytrale, naturlige farger og oppsett som passer perfekt i Skandinaviske hjem, med innspill av de nyeste trendene innen minimalistisk nyfødtfotografering.

Book din time

LILLE

SKATT

Nært og naturlig, med en miks av tidløst og moderne -

helt perfekt til skandinaviske hjem

med lillegull i fokus

De to siste årene har jeg brukt på å spesialisere meg innen nyfødtfoto gjennom kurs og mye læring, og ikke minst - finne stilen min. Signaturlooken til studioet er "hvitt på hvitt", som består av hvitt i forskjellige toner for å få frem et lunt, rent og tidløst uttrykk. Gjennom bruk av lysretning, svøp og poseringer til å skape variasjon i bildene, med minst mulig stæsj som stjeler fokus bort fra babyen.

PRIS - 1.900kr

Bildene må kjøpes i tillegg

STUDIO

HJEMME HOS

PRISLISTE

TIL BOOKING

PRAKTISK INFO

Booker du nyfødtfotografering, får du 1.500kr rabatt på gravidfoto eller halvtårsfoto.

Du kan selv velge om du vil komme til studioet, eller om jeg skal komme hjem til dere.

Book tid tidlig for å sikre plass i kalenderen. Send over termindato og jeg noterer det opp i kalenderen. Da er dere sikret tid til nyfødtfotografering innen tre uker.

Nyfødtfotograferingen bør gjerne gjennomføres innen lille har blitt 3 uker gammel, og optimalt sett mellom 6-14 dager. Dersom sovebilder ikke er så viktig, går det veldig fint med babyer som er eldre også. Er baby over to mnd gammel, anbefaler jeg å booke tid til firemånedersfotografering heller. Det er en helt nydelig tid med babyvalker, små tottiser, leketid på magen og ikke minst - de har funnet tærne sine! SÅ søtt!

BOOK TID HER!

Alle de små

detaljene

innrammet bilde med passepartout av nyfødt baby i stue med skandinavisk interiør

Med studio på Iver Helts veg 6 i idylliske Bud, en nydelig kjøretur fra Kristiansund, Molde og Ålesund.