Nøytralt

Moderne

tidløst

NYFØDT

Nære, varme bilder med fokus på alle de nydelige detaljene som gjør en nyfødt til en nyfødt. Nøytrale, naturlige farger og oppsett som passer perfekt i Skandinaviske hjem, med innspill av de nyeste trendene innen minimalistisk nyfødtfotografering.

FØLG MEG HER

Book din time

Med studio på Iver Helts veg 6 i idylliske Bud, mellom Molde og Kristiansund.

LILLE SKATT

kjærlige, nære og stemningsfulle bilder av dere og starten på deres nye kapittel

Nyfødtfotografering i studio eller hjemme hos

med studio på iver helts veg 6 i bud

Nyfødtfotograf Molde Kristiansund Ålesund Hustadvika

Alle de små detaljene

På ingen tidspunkt i livet forandrer barnet seg mer enn de første månedene, og tiden flyr så himla fort! Som småbarnsmor selv, vet jeg akkurat hva jeg skulle ønske jeg foreviget med mine barn, for det er så utrolig lett å glemme når man er midt i det selv. La meg forevige disse tingene for deg, sånn at du alltid kan gå tilbake i tid og nyte de nydelige, små detaljene og alle følelsene.

HVORDAN BOOKE TIMe

Booker du nyfødtfotografering, får du 1.500kr rabatt på gravidfoto eller én fotograferingen i løpet av de første 12 månedene.

Du tar kontakt igjen når lille er født, og vi avtaler tidspunkt for fotograferingen, aller helst innen 14 dager. Du vil få en forberedelsesguide i forkant som vil være fylt med gode tips.

Send meg en mail gjennom kontaktskjemaet der du fyller inn termindato. Du får tilsendt kontrakt og spørreskjema som skal fylles ut i forkant. Kontrakten må signeres innen 48 timer for å sikre plass i kalenderen

Nyfødtfotograferingen bør gjerne gjennomføres innen lille har blitt 2 uker gammel, og optimalt sett mellom 6-10 dager. Dersom sovebilder ikke er så viktig, går det veldig fint med babyer som er eldre også. Jeg har erfaring med nyfødtfoto av baby helt opp til 8 uker gammel.

BOOKING

PRIS - 1.900kr

Bildene må kjøpes i tillegg

Fotograferingen foregår i studio eller HJEMME HOS DERE. Prisen dekker forberedelser, fotograferingen, tilgang til kundegarderobe og bestillingstime i etterkant.

For booking og prisliste, følg linkene under:

PRISLISTE

TIL BOOKING

LUNT

NATURLIG

"Utrolig fornøyd etter å ha tatt både nyfødtbilder og familiebilder hos Andrea.

Rolig, behagelig og ikke minst superflink. Kan virkelig anbefales! Fikk også bildene tilsendt veldig raskt etter vi hadde tatt de."

-B