OM HESTAD FOTO

Hei!

Jeg heter Andrea og er fotografen og den grafiske designeren bak Hestad foto. Ønsker du en rolig og avslappet men samtidig engasjert og spontan fotograf, så har du kommet rett. Fotointeressen min tok av for alvor da jeg var 15, og jeg fotograferte i mine to første bryllup i en alder av 18 år. I en alder av 25 startet jeg firmaet mitt, som jeg nå har drevet siden april 2018. 

 

Hvem er den ideelle kunden? Du setter pris på kvalitet, ønsker å ha bildene dine hengende på veggen og i et vakkert album som kan gå i arv i generasjoner. Du er gjerne opptatt av naturlige materialer, kanskje med en fascinasjon av norsk kulturarv, og liker at det blir brukt norske kvalitetsleverandører. Bildene mine trykket på kunstpapir har en levetid på 70+ år, og er sprayet med UV-spray for å beskytte mot UV-stråler og fingermerker.

For tiden suppeleres utvalget mitt med et rimeligere fotopapir printet i England, men dette vil fases ut i begynnelsen av 2020 for å gjøre plass til flere norske, kortreiste og fine kvalitetsprodukter. 

 

… Og som en liten avrunding; jeg elsker sterk mat (spesielt meksikansk), sjokolademelk og salt lakris. Jeg kan strikke til krampen tar meg, elsker alt hjemmelaget, og jobber med å få grønne fingre (snakk med meg om næringsrik jord og hvordan man skal ta vare på kjøkkenhagen eller inneplantene sine, og du vil få en meget engasjert og lærevillig samtalepartner, hehe!). 

HAR DU SPØRSMÅL?
Send meg en mail!
Til kontaktskjema