send forespørsel

Bryllupspakker fra kr. 10.000,-

bryllupspakker fra 10.000,-

praktisk informasjon

I forkant av bryllupet

Avslappet, spontan, eventyrlysten og engasjert. Med en stor forkjærlighet for ruskevær og lys, elsker jeg å forevige stormforelskede par ute i elementene. Basert i Hustadvika, Møre og Romsdal.

Alle bryllupspakkene mine inneholder en gratis parfotografering (gjelder for bookinger f.o.m 15.08.19), og denne oppfordrer jeg alle til å bruke. Jeg elsker å bli kjent med dere før den store dagen, og jeg er sikker på at vi alle gleder oss bare enda litt mer til bryllupsdagen etter en liten prøvefotografering. Vi får i tillegg til dette en sjanse til å snakke ut om ønsker, håp, forventninger og tanker dere skulle ha.

På dagen

På slutten av bryllupsdagen reiser jeg hjem for å redigere noen sneak peeks for dere som jeg sender over samme kveld. Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere brudepar om at de rett og slett elsket å kunne legge seg i sengen på kvelden og se på bildene. En kjempefin måte å lande litt etter dagen.

Etter bryllupet

Leveringstiden på bildene er toppen 6 uker. Bildene blir levert digitalt, og dere vil få en link dere kan dele med familie og venner om dere ønsker det.

Inne på nettgalleriet vil dere få mulighet til å bestille fremkallinger direkte, og jeg anbefaler å fremkalle minst ett bilde på syrefritt kunstpapir med UV-spray. Dette vil nemlig forhindre fargene i å falme når bildet henger på veggen, og vil derfor bli et trygt valg for arvestykket deres. Jeg tilbyr også helt nydelige album i lin med tykke sider, som gjør at det tåler å bli bladd i i generasjoner fremover.

SHARE