send forespørsel

Bryllupspakker fra kr. 10.000,-

bryllupspakker fra 10.000,-

praktisk informasjon

I forkant av bryllupet

Jeg er basert i Fræna, og tar ofte på meg bryllup både i Molde og på Eide. Jeg reiser også gjerne både land og strand for å forevige dagen deres!

Alle bryllupspakkene mine inneholder en gratis parfotografering (gjelder for bookinger f.o.m 15.08.19), og denne oppfordrer jeg alle til å bruke. Jeg elsker å bli kjent med dere før den store dagen, og jeg er sikker på at vi alle gleder oss bare enda litt mer til bryllupsdagen etter en liten prøvefotografering. Vi får i tillegg til dette en sjanse til å snakke ut om ønsker, håp, forventninger og tanker dere skulle ha.

Dere skal til syvende og sist ha en kjempebehagelig opplevelse på bryllupsdagen deres, der alt foregår i et behagelig tempo med en fotograf som er både spontan og rutinert. Målet er at hele fotografiopplevelsen skal være minnerik og fin i seg selv.

Vi vil korrespondere via mail og/eller telefon. Jeg sender over både stilguide til prøvefotograferingen, samt et skriv dere skal fylle ut med info om bryllupsdagen, ønsker og annen praktisk informasjon. Sistnevnte skal leveres innen to uker før bryllupet, så det er ikke noe dere trenger å stresse med. Vi kan også gå over dette skrivet sammen under prøvefotograferingen.

På dagen

Jeg møter opp til avtalt tidspunkt og foreviger både små og store øyeblikk med mine to kamera. Jeg har doble minnekort, noe som gjør at vi kan være dobbelt så trygg på at ingen bilder forsvinner pga minnekorttrøbbel.

På slutten av arbeidsdagen reiser jeg hjem for å redigere noen sneak peeks for dere som jeg sender over samme kveld. Jeg har fått gode tilbakemeldinger fra tidligere brudepar om at de rett og slett elsket å kunne legge seg i sengen på kvelden og se på bildene. En kjempefin måte å lande litt etter dagen.

Etter bryllupet

Leveringstiden på bildene er toppen 6 uker.
Dere vil få bildene levert både i et digitalt nettgalleri som er aktivt i 6 uker, samt på en USB (gjelder bookinger f.o.m. 15.08.19).

Inne på nettgalleriet vil dere få mulighet til å bestille fremkallinger direkte, men jeg anbefaler alltid å ta kontakt for å fremkalle minst ett bilde på syrefritt kunstpapir med UV-spray. Dette vil nemlig forhindre fargene i å falme når bildet henger på veggen, og vil derfor bli et trygt valg for arvestykket deres. Jeg tilbyr også helt nydelige album i lin med tykke sider, som gjør at det tåler å bli bladd i i generasjoner fremover.

Alle som booker halvdagsfotografering f.o.m 15.08.19 vil også motta 10% rabatt på alle fremkallinger gjennom meg.

SHARE