SCROLL FOR MER

barnefotografering

før, under og etter - praktisk info

før

I forkant av fotograferingen deres har vi en liten samtale om hva dere ønsker og tenker. Har dere sett for dere noe spesielt? Kanskje et bilde på Instagrammen min som fanget oppmerksomheten deres?

Jeg sender en stilguide for å hjelpe dere med valg av klær. Dette kan være utrolig hjelpsomt om dere er usikker på klær og farger. Jeg har for tiden også en liten kundegarderobe med klær til utlåns, i hovedsak fra 6-18 mnd.

selve fotograferingen

Jeg anbefaler alltid å velge et tidspunkt der solen er lavt på himmelen. Soloppgang eller solnedgang er så absolutt de fineste tidene å ta bilder på, men det kan være en utfordring med små barn på sommerstid. Da er skogen et helt fantastisk alternativ - da har vi både ly for vær, sol og vind, og stemningen er trollsk. Bilder på stranden og i åpent terreng passer seg aller best på dager det er overskyet, eller når solen er lavt på himmelen. Tidspunkt og lokasjon er selvfølgelig noe jeg gjerne hjelper med.

Under selve fotograferingen lar jeg barn være barn. Jeg passer på å ta noen bilder der de ser rett i kamera, men for det meste lar jeg det bare utspille seg slik det er mest naturlig for barnet ditt. For meg er det viktig å fange opp personlighet, og da ønsker jeg ikke å tvinge barnet ditt til å gjøre noe det ikke vil.

Jeg oppfordrer alltid foreldre til å bli med på et bilde eller to. Kanskje dere ikke føler at det er et godt tidspunkt, jeg lover deg at det ikke finnes et bedre tidspunkt enn nå. Dette er bilder barna kommer til å sette pris på resten av livet.

Jeg anbefaler også alltid å følge stilguiden dersom dere ønsker bilder lik de jeg promoterer på sosiale medier. Jeg hjelper dere gjerne med å finne alternativer til klær og farger, da samspillet mellom disse to og naturen har mye å si på det endelige resultatet. Husk at dere kan låne klær hos meg!

etter

Leveringstiden på bildene deres er toppen tre uker, med mindre annet er avtalt.
Dere vil bli tilsendt en link til mailadressen deres, og den vil lede dere til et digitalt nettgalleri. I nettgalleriet vil dere få se bildene deres med vannmerke på, og dere har mulighet til å bestille direkte fra galleriet eller sende meg en mail med info om hvilke bilder dere ønsker. Det er også inkludert en gratis visningstime som jeg anbefaler på det sterkeste å benytte seg av. Da kommer dere til studioet mitt, og dere får sjansen til å se bildene uten vannmerke og i tillegg få hjelp til å velge produkt og bilder som vil passe perfekt hjemme hos dere.

Prisliste ligger inne under "priser" i menyen helt øverst.

SCROLL FOR KONTAKTSKJEMA

Håper på å høre fra dere! :-)

PS. Det er ingen tilleggspris for antall barn/familiemedlemmer. Kjæledyr er også velkommen!

ta kontakt her!